Dit ben ik, in LEGO vorm!

Mijn naam is Rik van den Band.

Eindelijk kan ik zeggen dat mijn eigen onderneming SERIOUS PLAYDUCATION een feit is. Ik ben ongelofelijk trots dat dit gelukt is en dat ik eindelijk echt van start kan. Mijn doel is om bij bedrijven met de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode het plezier in leren, veranderen en verbeteren terug te brengen. De LEGO® SERIOUS PLAY® Methode maakt gebruik van “Serious Gaming” en “Storytelling” waarbij op een ontspannen en creatieve wijze, vraagstukken behandeld worden om met en van elkaar te leren. Ideaal voor bedrijven waar het gewone vergaderen effectiviteit mist.

Daarnaast combineer ik de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode met LEGO® Education om kinderen vanaf 3 jaar de beginselen van techniek en programmeren bij te brengen. Ik vind het belangrijk om daar al vroeg mee te beginnen omdat je op die wijze de interesse in techniek bij jongens en meisjes stimuleert. Met de unieke combinatie van leuke DUPLO® en LEGO® sets, moderne technieken en professionele lesmethoden worden de kinderen klaargestoomd voor de 21ste eeuw.

Wil je meer weten over de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode, LEGO® Education of de workshops die ik aanbied, bezoek dan mijn website www.seriousplayducation.nl of stuur me een bericht op info@seriousplayducation.nl.

Tot snel!